Bøker

Berit og Ove – verdens beste skiektepar

Nå kan du sikre deg en eksklusiv bit av norsk skihistorie! Boka om Berit og Ove Aunli lanseres lørdag 10. juni, i anledning avdukingen av statuene av verdens beste skiektepar på Kyrksæterøra.

Forfatter Ole Ledahl presenterer et unikt innblikk i historien om Berit Kvello og Ove Aunli, som under storhetstiden på 1980-tallet markerte seg som verdens beste skiektepar – med en imponerende premie- og medaljefangst. Boka skildrer historien om Berit og Ove gjennom tekst, bilder og avisutklipp, med både humoristiske og alvorlige episoder. Og ikke minst gjennom bragder og seire i skiløypa.

Foruten stand under avdukinga, blir boka lagt ut for salg på lokale utsalgssteder på Kyrksæterøra samt i utvalgte ARK-butikker. Boka kan også bestilles på epost (hemne.historielag@hotmail.com). Portoutlegg og forsendelseskostnader faktureres sammen med boka/bøkene. Husk å oppgi kontaktinformasjon ved bestilling.

Boka koster kr. 395,-