Ukategorisert

Tradisjonskalender fra Hemne Historielag i salg nå!

Vi er mange som har savnet tradisjonskalenderen som ble utgitt av Hemne Bygdemuseum fra 1989 til 2007. Nå plukker Hemne Historielag opp stafettpinnen, og vi er stolte over å kunne presentere vår tradisjonskalender for 2023!

Kalenderen presenterer 12 gamle bilder, hvorav de fleste aldri har vært publisert tidligere. Her finner vi blant annet bilder av slåball ved Holden skole, Cirkus Empress på Idrettsplassen og julegrantenning ved «Det glade hjørne».

For hver måned presenterer vi dessuten en merkedag, samt en lokal hendelse. Her kan du blant annet lese hvorfor februar i år 1700 bare var 18 dager lang, og lese om flommen i Sengsdalen 6.-7. september 1774.

Kalenderen er lagt ut for salg på Coop Extra, KIWI, Hjørnestuo og Hemne Frivilligsentral. Prisen er kr. 160,- og betales med VIPPS. Vi kan også sende kalenderen i posten, mot porto kr. 46,- (totalt 206,-). For å bestille sender du da en epost med kontaktinformasjon til ordre@hemnehistorielag.no.